Nokia Lumia 610 (camera mai buna, memorie mai buna, caracteristici mai multe)
Daca vrei un telefon cu care ca socializezi mult, sa ai aplicatii tari ia-ti un galaxy chat, daca vrei un telefon rapid ( datorita sistemului de operare ) ia-ti Nokia lumia 610 si daca vrei un telefon special pentru media ( muzica, fotografii etc )
Salut, eu ti-as recomanda mai mult Nokia Lumia 610 din urmatoarele motive: Rezolutie pixeli foarte mare (480x800),Ecran capacitiv (3. 7Inch), Camera foto/video mare (5Mpx), bateria, 256Mb ram.
Contra: Nu are android, procesor mai mic decat a lui Galaxy Chat!
Deci Lumia 610 este clar mai bun ca Galaxy Chat! Numai bine
Ambeele sunt bune dar totusi mereu am auzit ca bateria de la Nokia este mai buna ca ceea a Samsung-ului.
Personal,apreciez mai mult telefoanele Nokia Lumia (aici intra si 610, deci a aleg varianta a doua). In acelasi timp mi se pare un telefon mai bun si mai COLORAT succes!
Samsung Galaxy Chat!
Citeşte pe telefonultau.eu ( site-ul ăsta îl folosesc eu ) şi vezi cât e de bun Galaxy în favoarea telefonului Nokia. Eu am Nokia, cei drept nu Lumia, dar oricând l-aş schi, ba cu un Galaxy Chat. )
Mna, acum alegerea rămâne a ta.
Multă baftă!
Pa-pa:*
Samsung Galaxy Çhat ii destul de bun are Android 4.0.4 camera ii de 2 mb pixel dar se vede bine.Acum depinde de tine ce vrei sa iti iei.