Buna! Eu te sfatuiesc sa iti iei Samsung Galaxy S4.
De ce? Pentru ca este mult mai performant din punct de vedere tehnic : pozele iti ies mult mai bune decat pe Iphone 5; ai o mai buna grafica la jocuri + se adauga si ecranul care are un rol important la jocuri si la navigarea pe internet.Designul este mult mai ingenios decat la Iphone 5.Nu are rost sa dai o gramada de bani pe Iphone 5, care mai mult este un telefon de fite si nu difera foarte mult de Iphone 4S.
Galaxy s4- are ecran mai mare de 5 inch, camera buna de 13 mp, are adroid OS (unde ai o gramada de aplicatii gratis si folositoare)
iphone 5-ecran mai mic, bateria tine mult mai putin decat s4, are probleme cu wi-fi, aplicatiile de pe iOs costa o gramada(ca aia de la Apple is flamanzi rau).
In final eu as alege s4
Te sfatuiesc sa iei :
SGS4 daca iti plac jocurile si sa faci poze
Iphone5 daca iti place sa folosesti diverse aplicatii si sa socializezi ft ft mult
Eu iti spun sa iei un Iphone 5. Este foare tare si are foarte multe aplicatii si camera super tare
Eu aleg Samsung Galaxy S4. De ce? Pentru ca o prietena are Iphone 5 si e foarte nemultumita de el. Mi-a zis ca nu are apel in asteptare. + Eu am mai multa incredere in Samsung, mi se pare mai bun.
Este doar o parere..acum decizia iti apartine in totalitate. Succes!