Samsung ca sa nu fii legat de gat cu portofelul pe magazinul dictatorilor de la Apple, ca sa nu mai zic de preturile cretine ale produselor Apple.
Parerea mea ar fi sa vezi de un telefon bun adica sa aiba Ce iti trebuie. De la 6Gb ram in sus e ok pentru ca nu o sa ai probleme. ex sa se miste greu de la un timp. sau sa se blocheze sa ai lag pe jocuri etc. Am avut si iphone si parerea mea e mai bine sa raman la. xiaomi. deoarece bateria tine mai mult la xiaomi... decat la iphone. mai ales faza cand e rece afara si etc. ca aspect arata bine iphone nu zic nu. am oppo Reno 5 lite se misca super bine 8gb ram., aporpo sa ai grija la Hz ecranului. sa fie cat mai mulții. Na acum.tu alegi) Iphone sau Samsung nu as alege marca Samsung crede ma ca am avut toate modelele si nici unul nu a fost ok se incalzeau sau alte chestii succes
Iphone bleach.
Aia scot updaturi ca sa incetineasca dispozitivul sa nu iti mai placa dar sa cumperi iarasi de la ei ca esti pe Iphone.
Depinde ce vrei...
Iphone este securizat dar simplist cu un magazin de applicatii stabilit
La galaxy este la fel de bun doar ca ai costumizarea mai larga si poti face lucrurile open sourse
Samsung. Nu am avut iPhone și nici nu-mi pot da cu părerea despre el. Am avut și am Samsung de atâția ani, Samsung prefer.