Si ce anume ar trebui sa isi cumpere? :/ Nu va inteleg pe astia care raspund doar pentru a se afla in treaba.
Unul dintre cele cel putin 20 de telefoane net superioare la un pret similar.
Okay, cumpara-ti tu `haway`, nu te opreste nimeni, omul prefera calitatea, contra unui ban in plus. In plus asta tine de preferinte, Nu poti sa spui ca bmw este mai bun ca mercedes doar pentru ca iti place tie, de exemplu.
Calitate my ass. Habar nu ai despre ce vorbesti. "Haway" nu a reusit inca sa faca telefoane care iau foc si sa retraga o serie de 4 milioane de unitati din cauza asta.
Fiecare companie de pe planeta asta a avut un esec odata, nu vad care ar fi problema, oamenii si-au primit alte telefoane sau banii inapoi, Samsung a iesit cu mult in pierdere, dar ce ne pasa de ei? ne pasa doar ca fac telefoane bune, sincer, am avut un Allview timp de aproape 2 ani, nu am ce sa zic, telefonul era foarte bun, nu mi s-a blocat, nu nimic..insa de vreo 5 luni am un Samsung care nu se gaseste pe piata cu mult mai scump decat acel Allview, si sa stii ca am ramas placut surprins, atat la calitatea materialelor cat si performante si camera. Nu cred ca tu daca ai avea acum 35 de milioane, si ai vrea cel mai bun telefon de pe piata ti-ai cumpara tot `haway sau Allview``, te-ai duce la Samsung sau Apple, si stii de ce? pentru ca sunt singurele companii de telefoane cu produse premium.
Daca compari produse low-end cu premium, esti idiot. Daca compari cacaturile de Galaxy S8 cu LG G6, de exemplu, esti idiot. Daca ti se pare ca "Haway" e cu ceva mai prejos ca Samsung, cand "Haway" astia vind de rup si mai ales ISI FAC SINGURI PROCESOARELE, atunci da, ESTI IDIOT. Cind debitezi dume de genul Apple si Samsung singurele telefoane premium... da, u kno' the drill - I.D.I.O.T.
P.S. Da, am 35 de mil si chiar voiam sa imi iau un telefon. Chiar de vreo 2 ori mai mult, daca era cazul si merita. Am ales sa imi iau o chinezarie de vreo 3-4 ori mai ieftina si care isi face treaba la fel de bine (Maze Alpha). Se intampla sa am colegi de munca remote niste americani aflati prin diverse parti ale lumii, toti pe felie puternic in domeniul telefoane si laptopuri, si nici unul nu a aruncat cu banii in Galaxy S8-uri. La fel si la laptopuri, prefera un ThinkPad la mina a doua pe care stii ca te poti baza. Si discutam de oameni pentru care un telefon de 35 mil nu reprezinta nici o treime macar din venitul lunar.
Usor,zmeule. Nimeni nu ti-a impus sa iti cumperi Samsung, eu recomand ceea ce stiu ca este mai bun, tu recomanda ce vrei, dar doar asa..de ce crezi tu ca Samsung si Apple sunt cele mai vandute telefoane? pentru ca premium, calitate. Iti zic eu, poti sa fii multumit si de o chinezarie, cum am fost eu de Allview, dar cand pui mana pe un telefon premium simti asta de la prima atingere. Nu am chef sa ma contrazic aici, multa sanatate.
Maopiscopulesculeandra întreabă: