Samsung Galaxy A5 2017 este un telefon de clasă medie în timp ce J7 2017 este catalogat drept low entry, clasa cea mai joasă. Acest lucru se vede clar atunci când vine vorba despre performanță. J7 2017 este suficient pentru activitățile zilnice precum internet, mesaje, poze, etc. Din păcate, dacă vrei să-l folosești la jocuri ceva mai avansate o să ai o surpriză neplăcută pentru că procesorul Exynos 7870 alături de palca video Mali-T830 MP1 nu sunt foarte strălucite. Galaxy A5 2017 însă, are un procesor Exynos 7880 și o placă video Mali-T830 MP3 de trei ori mai puternică față de cea existentă pe J7. O altă mare diferență este memoria internă. J7 2017 vine cu 16 GB în timp ce A5 2017 vine cu dublu. De asemenea, memoria RAM este aceeași pe ambele modele. Deci depinde si cum vrei sa folosesti telefonul dar eu recomand A5 2017
A5 deoarece de ceva vreme J au probleme la memorie am simtit-o pe propria piele are spatiu de stocare de 16gb iar liberi ai 5 sau 4
Parerea mea e J7 2017 este un telefon ok, il am 3 de luni si nu am avut probleme pana acum cu el, cert este ca bateria te tine mult cam 3-4 zile depinde cat il folosesti si in ce aplicatii dar ma rog...Are o baterie de 3600 de mAh si camera decenta de 13 Megapixeli. Eu zic ca merita,acum depinde cum folosesti telefonul(poze,jocuri, aplicatii).