Eu unul as alege Samsung. Ecranul consuma mai putin curent, are 4gb ram, fata de iphone 6 care are 2, plus ca face poze mult mai frumoase si se vede mult mai bine decat Iphone 6.
Am s7 edge si iphone 6s, s7 edge pentru lucruri mari, orice fel de task-uri care poata se la duca normal.
Iar 6s mentionez ca, e cam de fite, meh, este si el ok, dar nu ca s7-le, daca prinde putin frig, scade instant bateria. Camera este ok in rest ia-ti o varianta cu mai multa memorie, nu neparat 32.
Samsung S7 este mult mai bun decat un Iphone 6S, daca ar fi fost un Iphone S7 era mai bun atunci.
- iPhone 6s -
S7-le are o cameră destul de slabă, iar ecranul are niște culori nu foarte naturale. Aceeași imagine am pus-o pe 10 tipuri de ecrane, de la laptop, la televizor, de la telefon cu taste la alte modele de smartphone-uri, iar Samsung-ul a fost singurul care percepea culorile suprasaturate total diferite față de realitate. Culoarea de la YouTube nu e roșie, ea aducând spre un portocaliu aprins.
Cât despre task-uri, ambele sunt la fel. Dacă vrei aplicații de calitate, optimizate, recomand iPhone-ul.
Despre baterie știu doar de S7 (are sora mea): Nu are prea mare performanță, îl încarcă în fiecare zi, dar tind să cred că ține mai bine față de iPhone.
Parerea mea este ca Samsung Galaxy S7 este mult mult mai bun decat Iphone 6s! Acum e decizia ta ce alegi
anonim_4396 întreabă: