| sonicbang a întrebat:

Saulut TPU, Sa o luam treptat.Pe un HTC evo 3D am dorit sa pun sistem cyanogenmod.Primul pas a fost sa flash-uiesc recovery,apoi am instalat de pe card cyanogenmod si gapps, cand am dat restart singurul lucru care l-a facut telefonul a fost sa stea aprins cu logo pe ecran si doar atat. Stie cineva ce pot sa ii fac sa isi revina? Mentionez ca nu am backup pe card. eu am facut backup in calculator.telefonul este S-ON pe hboot 1.53. 0007Multumesc si ofer funda.

5 răspunsuri:
| panther2007 a răspuns:

Poti sa intri din nou in rom recovery sau in download mod?
Daca nu poti atunci ai parte de o surpriza numita Brick, se poate remedia printr-o mufa jig, asta daca ai low brick, daca ai hard brick atunci ai pus-o de fericire reparatia telefonului te va costa cam 100 de lei

| sonicbang explică (pentru panther2007):

Pot intra in recovery.

| GrigoRee94 a răspuns:

Atata timp cat iti intra in download mode sau Hot Boot sau cum se numeste la voi download modeul ca difera de la brand la brand happy, e in regula happy. Incearca sa faci un reflash cu full wipe data/cache/dalvik eventual si system daca ti se cere happy. Momentan ai doar un mic bootloop, asta e problema ta momentan big grin, in caz ca iti apare altceva, contacteaza-ma! big grin

| sonicbang explică (pentru GrigoRee94):

Am incercat si cu full wipe...si nimic, am sa renunt si o sa il duc la un service sa vad ce este de facutbig grin

| GrigoRee94 a răspuns:

Incearca sa il readuci la stock version via Download Mode sau cum se numeste pe HTC download modul si dupa reia pasii din nou si vezi daca face asa happy, nu te da inca batut!