Iphone 6s fara discutii. Nu te mai uita la ram deoarece intre sistemele de operare ale celor 2 telefoane (ele sunt cele care consuma cea mai mare parte a memoriei ram) e diferenta de la cer la pamant. Cunosc o gramada de persoane care au iphone si nici una nu se plange. Tata a avut iphone 3g si l-a tinut 6 ani (ar mai fi mers dar l-a scapat in acvariu). Cunosc si persoane cu Samsung dar majoritatea le schimba cu un an sau 2 din cauza "minunatului" sistem de operare Android. Iphone-ul va tine 3-5 ani fara probleme singura conditie sa nu il supui la socuri. Deci in concluzie ia-ti iphone.
S7 edge, poti sa il butonezi in magazin. iphone 6 se strica singur la cateva luni sau saptamani https://www.google.ro/search?&q=touch%20disease
Recunosc am citit gresit, am citit 6s in loc de 6 plus. Nu te mai lua dupa toate aberatiile de pe net, am 6 colegi care au iphone 6 si nici unul nu a avut niciodata probleme, in schimb in clasa mai am si o colega care are s7 edge care se cam blocheaza la aplicatii mai pretentioase deci nu mai critica pe altii dupa ce ai citit niste aberatii pe net. Si eu ziceam ca Samsung e cel mai bun telefon ca asa am auzit la nu stiu cine dupa am pus mana pe iphone si parerea mi s-a schimbat deoarece mi s-a largit orizontul.