anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(scuze pentru ultima intrebare postata) Salut, am gasit la Emag un telefon Sony Xperia Z2, bun la un preț foarte ieftin. Stiu ca este vechi, dar imi puteti spune, daca l-ati avut, cat de bun e?

Răspuns Câştigător
| Jaegerjaquezz a răspuns:

Nu prea merita, pentru câțiva lei acolo poti sa iti iei ceva mai bun decat atat. Sau la mana a doua, un altul mult mai bun la banii aceia

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Sugestie: cam tot la banii ăia, vezi ce zici de un J3?

| Protegent a răspuns (pentru sierra1):

Nu imi plac Samsung-urile

| sierra1 a răspuns (pentru Protegent):

E decizia ta

| Protegent a răspuns (pentru sierra1):

Samsung-urile sunt scumpe si de asta nu imi plac

| anonimg a răspuns:

Eu zic ca este bun.
Camera de 20 mp, procesor Snapdragon 801, rezolutie cu 424 ppi density, nfc, radio cu rds, vizionarea programelor tv pe el (MHL TV-out), rezistenta la praf si apa, si cu pretul de 655 de lei.
Este adevarat ca vine cu Android 4.4. Dar ma gandesc ca i s-a facut un update la un Android mai bun, chia daca nu si la 8.0.
La Emag, daca nu iti place aparatul poti sa il returnezi si sa iei altul sau sa primesti banii inapoi.

| Protegent a răspuns (pentru anonimg):

S- upgradat la 6

| anonimg a răspuns (pentru Protegent):

Am intrat pe Emag si astazi costa 899 de lei acelasi Sony Xperia Z2! Cu 244 de lei mai mult in doar 2 zile. Astia se joaca cu preturile si le modifica dupa cum le place.
Peste 2 zile il gasesti la pret de flashgip. Lol.

| Protegent a răspuns (pentru anonimg):

Se epuizează stocul si din cauza asta se întâmplă acest lucru.

| anonimg a răspuns (pentru Protegent):

Adauga-l in lista de favorite din contul tău Emag. Eu așa am văzut că mi-a scăzut prețurile la componentele unei unități PC.