Daca esti fan Apple probabil.
Daca nu, gasesti telefoane cu Android care dau de pamant cu 6s-ul la acelasi pret sau chiar mai mic, si telefoane iesite pe piata de 1 an chiar, nu de 4.
Nu sunt fan Apple. Mereu am folosit telefoane Android. Am vazut ca 6s nu costa nici o caruta de bani si ma gandeam sa incerc iOS. Habar n-am ce sa fac. Si adevarat ca nici caracteristicile lui iphone 6s nu sunt WAW.
In schimb am testat pe la prieteni iphone-uri si mi-a placut cum ruleaza in jocuri. Adevarat ca alea erau iphone 7 respectiv iphone X. Ce sa zic...
Salut.Ce părere ai despre A6+? Este bun pentru jocuri și filmat? La prețul de 1000 lei
Da, este destul de bun, dar sincer, as mai astepta putin si as mai strange 200 300 de lei pentru un A8 2018.
https://www.emag.ro/......DNN2CHBBM/
Si A8-ul ala pe care l-am postat mai inainte bate 6s-ul la orice capitol. Dar daca tu ai un buget de ~1600 lei. Un LG G6 ar fi si mai bun.
Scoate 150k in antutu din cate stiu eu.
6s-ul scoate undeva pe la 130k, si tine minte ca asta e din cauza rezolutiei foarte scazute pe care o oare.
Nici nu stiu ce are, aproape HD? sau pe acolo.
LG-ul are aproape peste full HD, si dupa cum banuiesc ca stii, si in jocurile pe PC, daca scazi rezolutia, cresc FPS-urile.
Nu dau cu hate la Apple, dar nu mi-as lua niciodata unul. Si daca as avea acum bani gramada, cel mai probabil mi-as lua un S9 Plus sau Note 9.
In cazul in care il ai deja, tinel, daca vrei sa iti iei, eu zic sa arunci o provire tot spre un Android! Decat sa dai itre 1500 si 3000 lei mai bine iei un xiaomi mi mix 2s, un super telefon (desigur, doar un exemplu)
Nu se merită să îți cumperi iPhone sub iPhone x pentru că prețurile sunt mari iar specificațiile foarte mici, ți-aș recomanda mai degrabă ceva din gama celor de la Xiaomi.
Pentru mine unul nu. ecran prea mic baterie slaba, ram putin nu prea ai ce face pe el...dar daca esti fan Apple e posibil sa iti placa eu unul merg pe partea de caracteristici si la iphone6 sunt cam slabe
Pentru mine unul nu. ecran prea mic baterie slaba, ram putin nu prea ai ce face pe el...dar daca esti fan Apple e posibil sa iti placa eu unul merg pe partea de caracteristici si la iphone 6 sunt cam slabe