--------------------
R: Depinde pentru ce il iei, daca il iei doar ca sa te poti lauda cu el in Romania merge, daca vrei ceva BUN la pret mic nu, iPhone 6 nu se mai merita
--------------------
Alte solutii: -
--------------------
Daca ti-am fost de ajutor nu uita de funda si evaluarea raspunsului raspunsului ca fiind folositor si/sau inteligent
--------------------
Nume user: Bogdan70001
Utilizator: Senior
Raspund frecvent la categoriile: Telefonie, Tehnologie
Cele mai multe raspunsuri le dau la
Ca sa te dai șmecher pe terasa merită. Când il pui pe masă fraierii au să saliveze. Nu au sa țină cont de versiunea telefonului.
Eu unul cred, că e totuși cam la limită. Aș opta pentru unul puțin mai actual. Insa depinde de ceea ce vrei si de buzunarul fiecăruia.
Orice lucru e bun atata timp cat tie iti trebuie. Eu imi iau telefon de 8milioane dar de fapt mi-ar trebui camera. Deci tie pentru ce iti trebuie telefonul si ce telefon ai acum? Sa nu iti dau un raspuns aiurea
Eu am iPhone 6 s plus gold cu 64 Gb
Îl am de ceva timp, l-am cumpărat de nou de la Vodafone și nu am avut niciodată probleme cu el merge foarte bine
Depinde de gusturile tale dacă îți place ți-e e perfect?
Nu e deja învechit si in general iphone-urile se actualizează mereu si cu cat se actualizează mai mult cu arăt va merge mai greu. Avand in vedere ca e vechi cu siguranta merge si mult mai greu.
Depinde ce vrei sa faci cu telefonul, la ce-l folosesti. Acum, ca-l iei nou o sa te tina brici vrei 2-3 luni, totul depinde de cum il folosesti. Daca analizam piata din ziua de astazi, poti sa gasesti ceva mult mai bun la acelasi pret ( daca nu insisti neaparat pe Apple ), chit ca tehnologia avanseaza repede, multe aplicatii devin din ce in ce mai mari consumatori de energie, memorie si perfomanta.
tigrul2 întreabă: