| ICosmiin a întrebat:

Se mai poate da "teapa" la telefonie? Vodafon, Orange, telekom? In 2022? Adica daca nu platesti ce iti pot face? Din cate am inteles nimic.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce ai vrea sa dai țeapă? Ti a placut cand ai vorbit la telefon pe banii lor? Te vor gasi si platesti penalizari de te saturi.

| Wr3nch a răspuns:

Se face ca o sa fi executat silit pentru ce nu ai platit.

| nukeyly a răspuns:

Sa zicem ca le dai teapa, vine factura, tragi de timp, Orange iti da bloc, apoi vinde datoria la recuperatori gen
coFRAJE-Romania, iti trimt citatii, poate executor, poate iti blocheaza conturile de vin alb de vin rosu, sa-ti ia ce ai, bunuri mobile si imobile pe tine: gen 599 de case si conturi infinite in bitCORN, In cazuri rare te lasa la 4 ace in desert.

| Mihai0101 a răspuns:

O sa ai mereu probleme daca vrei sa scoti un credit!
Plus ca daca pun executor o sa-ti traga banii cu dobanda aferenta si vei plati mai mult.
Stiu o matuse de a mea care a ajuns sa plateasca niste sume mari tocmai din cauza ca nu a respectat abonamentul.
Te pot actiona si in instanta si vei avea de platit cu varf si indesat.
Tu faci cum crezi dar nu cred ca gindesti chiar bine.
La fel cand vei vrea sa-ti faci un abonament nu-ti va mai face nimeni de asta sa fi sigur

| AlexBombaRusa a răspuns:

Romanu ca de obicei incearca sa fenteze si sa fure.ce v-ati lua eu pe astia care ganditi asa si v-as baga pe plantatie de la 5 pana la 22 sa vezi cum va invatati dupa sa fiti cinstiti.