| edi1098 a întrebat:

Se merita sa renunț la S5 si sa imi cumpar 5S? Argumentați!
Si durata bateriei ma intereseaza.

5 răspunsuri:
| Bisbiavatar12 a răspuns:

Daca si s5 de mult, si te intereseaza doar durata bateriei, ia-ti 5s, dar sa fie nou, presupun ca nu il iei second hand.

| takemyword a răspuns:

Din punctul meu de vedere S5-ul e superior 5S-ului din mai multe motive, de exemplu camerele foto, rezolutia display-ului, memoria RAM, si daca nu ma insel, puterea de procesare. Pana si capacitatea bateriei e mai mare la un S5 (2800 mAh, fata de 1570). Deci, nu prea vad ce motive ai sa renunti la un telefon pentru a-ti lua altul cu o performanta poate nici macar egala. Daca vrei un upgrade, asteapta cateva generatii, si ia ceva superior. De preferat tot Android, pentru usurarea accesului la aplicatii etc. happy

| Clorox a răspuns (pentru takemyword):

Stii? Cu firma asta Apple este mai complicat!
Daca ei au 1Gb RAM asta nu inseamna ca poti sa-l compari cu 1 Gb Ram de pe un telefon cu Android!
La ei este mai performant, nu stiu cum sa-ti zic, dau un ex:
Jocul MKX mobile ruleaza destul de bine pe 5C, care are doar 1 Gb RAM, dar tot MKX ruleaza ca dracu pe 2 Gb RAM de la un Android!

| takemyword a răspuns (pentru Clorox):

Hmm. Atunci e posibil ca procesorul iPhone-ului sa fie mai puternic, spuneam ca nu sunt sigur de asta. In general memoria RAM ar trebui sa fie la fel, dar nu sunt destul de informat despre asta, deci te cred. Se poate sa mearga mai bine. Oricum, nu prea merita schimbat, sunt telefoane de aproximativ aceeasi generatie, ar cam fi o risipa de bani.

| Clorox a răspuns (pentru takemyword):

Da, dar o generatie buna...
Stii cand a aparut Iphone 3G, atunci nu erau telefoane Android asa de performante. Pe 3G mergeau jocuri cu masini? Iti dai seama, jocuri cu masini pe timpul ala, jocuri cu grafica chiar bunicica!
Pe cand androidul poate nici nu procesa jocul ala!