Si eu am avut un telefon cu android in ultimii 2 ani dar vreau sa imi iau unul cu windows. telefoanele cu windows merg foarte bine, am vazut multe reviwuri pe net si mai toata lumea spune ca merg impecabil dar marketul nu are foarte multe apllicatii(totusi incepe sa creasca foarte mult deoarece wp8 castiga teren si mai multi developeri incep sa creeze aplicatii si pentru windows) oricum aplicatiile si multe jocuri foarte populare sunt acolo ( http://www.windowsphone.com/ro-ro/store ). Totusi inainte sa iti cumperi unul ar fi mai bine sa umbli cat de putin pe unul sa fii sigur ca iti place interfata pentru ca este categorizata de multa lume ca fiind "hate it or love it". mie personal mi-a placut mult, nu stateam mult sa caut ce voiam totul era unde ma asteptam sa fie.In concluzie: eu personal iti recomand wp8 dar inainte sa iti cumperi unul, fii sigur ca iti place
Da, eu zic ca se merita, am cativa prieteni care au telefoane cu wp si e foarte bun, e frumos, se misca perfect si e usor de utilizat, daca iti iei insa un wp uita-te sa aiba versiunea 8.1 sau macar un upgrade programat fiindca 8.1 e mult mai bun ca 8 si mai customizabil, bafta