Samsung Star 3 are wifi si camera buna si e ff ieftin, dar nu are android!
Un,,Nokia x2,, are o camera f. buna de 5 megapixeli si costa in jur de 400 roni la liber, in magazinele,, germanos,,.
Sall!
Uite aici niste telefoane destul de bune:
Samsung Galaxy (Y, S, S1, S2...)
Nokia (Asha [301, 201. ], Lunia)
Cosmote Smart Play (Il am eu si nu este un telefon performant dar merg toate jocurile!)
Vodafone smart / smart 2
Sony
Bafta!
Funda?
Motorola defy mini. Nokia c3 e bun si are net bun ce daca nu are 3g, gasesti si iphon 3gs da il mai bun la pretu asta nou e Nokia asa 302 se aude super si are wi-fi camera 3.5 mp
Samsung Gio GT 5660 eu am dat 28 ron dintr-un amanet 0 si are cam tot ce vrei pe el si ma inteleg bine cu el.
Eu zic ca cel mai bun este Samsung Galaxy mini eu pe acesta il am si are Wifi camera ok si este si ieftin . Funda?
SAMSUNG GALAXY MINI
CU 370 DE LEI
CAMERA DE 3, 2
Producător Samsung
Structură touch-screen
Mărime ecran 3, 14"
Rezoluţie ecran 240x320 pixeli
Reproducere culori ecran 256 mii de culori
Viteză procesor 600 MHz
Memorie 160 MB
Extindere memorie microSD, microSDHC
Cameră 3 megapixeli
Frecvenţă operare 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 850 MHz, 900 MHz, HSDPA
Transfer date 3G, EDGE, GPRS, HSDPA
Sistem operare Android 2.2 (Froyo)
Mesagerie Chat, E-Mail, EMS, MMS, SMS
Browser HTML, suport JavaScript, WAP
Aplicaţii calculator, calendar, ceas deşteptător, ceas Time World, extindere a mai multor servicii, jocuri, notepad
GPS integrat da
Funcţii sunet difuzor, înregistrare sunet (dictafon)
Funcţii multimedia Radio FM, redare MP3, redare MPEG4
Funcţii sociale Facebook, YouTube
Extra funcţii Client facebook, GPS încorporabil, suport A-GPS, sistem operare Android
Acumulator Li-ion
Timp convorbire 380 minute
Timp standby 440 ore
Conexiune Bluetooth, USB, WLAN
Mărime 60, 6 x 110, 4 x 12, 1 mm
La abonament gasesti in magazinele Vodafone oferte foarte bune de pe la 15-16 mil scade pana la 1 mil-2 dar depinde si de abonament.
Iti recomand Samsung Galaxy gio mai pui 1 milion dar se merita are camera buna wi-fi au toate telefoanele si beneficiezi de procesor si gadgeturi bune
Balotelli2000 întreabă: