Tot asa e, nu merge
Schimba telefonul ca e versiune veche i ati altul nou
E nou crede-ma, incearca si tu sa vezi ce zic daca nu crezi
Am observat si eu asta si ma gandeam ca persoana si-a schimbat setarile.
Zici tu ca e de la WhatsApp?
100% pentru ca nu face asa la pe un singur telefon sau cu un singur contact, nu ar avea de la ce altceva si doar de aseara se intampla asta
Atunci daca este de la whatsap asteapta sa l repare ei, sunt pro bleme tehnice care nu depind de noi.
Am observat ca WhatsApp Business nu are aceasta problema. Acolo vad la fel ca inainte in functie de setarile fiecaruia.
Am instalat acum business si mie nu-mi arata nici acolo nu stiu de ce imi poti spune te rog cum ai facut?
Ai dreptate. Am incercat cu alt sim si nu mai vedeam ultimele accesari la cei care aveau setat sa vada toata lumea.
Ss rezolva o data ce schimbi cateva mesaje cu respectivul nr, asa a fost la mine cel putin
Si eu care credeam ca acum pot sa vad cine ma are in agenda, adica cei la care le vad ultima accesare. De fapt vedeam ultima accesare pentru ca am purtat conversatii. ))
Nu e asta 100% am verificat
Am verificat si eu. Se pare ca daca o persoana nu te are in lista, nu poti sa vezi.
Este la fel si la mine
Si n-ai idee cum se rezolva asta? Ca doar de aseara face asa...
Nu am nici o idee. Ma gandesc ca au facut intentionat asta, pentru confidentialitate
O sa vedem in zilele urmatoare daca se schimba ceva...
Corect, o sa vedem desi sincer mi se pare putin aiurea, adica daca vroiai oricum aveai optiunea sa ascunzi
Da, poti ascunde dar atunci nu mai vezi nici tu.
Practic puteai baga orice numar si vedeai cand a fost activa persoana, chiar daca nu o cunosti
Pai mai bine faceau optiunea sa poti decide tu pentru cine ascunzi.Eu de exemplu foloseam ultima accesare in cazul unei persoane care lucreaza in ture si pe care nu voiam sa o deranjez din somn, persoana care din anumite motive nu are decat vreo 10 numere in agenda...asta e