| Furnicuta000 a întrebat:

Stie cineva ce salariu are un angajat de la un magazin Orange? Ma refer la magazinele alea mici aflate in diferite orase unde se sta mai mult degeaba ca nu intra nimeni, un vanzator de la magazinele alea. Va rog sa raspundeti doar da stiti din auzite sau din experienta. Nu veniti cu raspunsuri de genul "depinde" ca doar nu variaza salariul intre 2000 si 15.000 lei, e cam acelasi salariu pentru toti vanzatorii sau operatorii sau consultatii sau cum se numesc ei

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Acele Magazine Orange nu sunt deținute de operatorul de telefonie Mobila Orange - ele sunt francize (gen Fornetti) luate de diverși "patroni". Salariul îl negociezi cu patronul - este afacerea lui.

| Furnicuta000 explică (pentru gabicoo):

Nu intreb pentru mine. Intreb pentru ca sunt curioasa ce salariu are cineva care lucreaza acolo si pe care il cunosc. Deci spune-mi in ce marja se incadreaza ca doar nu iti da patronul 7000 lei net daca negociezi

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Sincer: Nu știu! Am un Magazin de ăsta la două blocuri distanță de mine. Tot văd fete tinere angajate, date afară și angajate altele. Una dintre "victime" mi-a fost elevă și am întrebat-o. Răspunsul a fost că a semnat acord de confidențialitate și nu poate zice suma. Totuși, după ce și-a dat demisia și a plecat la muncă afară, m-am întâlnit cu mama ei în autobuz și am întrebat-o de ce a plecat fata, iar mama ei mi-a zis că pentru 2.500 lei nu merita sa rămână - asta prin 2021.