| Georgeenescu15151 a întrebat:

Stie cineva daca beez e pe bune? Doream sa cumpar us Samsung s8+ cu 1999 pana am vazut o reclama de la beez cu un s10 la 600 lei. Beez e pe bine? Si daca da produsele sunt noi, nu?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Beez e pe bune. Eu am primit pusculita de la ei, si multi altii. Ideea este: Nu il cumperi "cu banii tai". De fapt, cu banii tai, dar mai bine zis, cu cashback-ul pe care il strangi din banii tai. Eu nu vad oferta cu S10 momentan, dar ca idee:
Iphone X de la 4.999 lei la 990 lei. Trebuie sa:
Convingi 10 oameni sa se inregistreze de pe link-ul tau
Sa faci cel putin 30 tranzactii prin ei
Cashback-ul tau de la tranzactii sa fie 990 ron.
Sa exemplific pentru Fashiondays (luat la intamplare):Tu primesti 3.5% comision/cashback. Adica la fiecare 1000 ron tu primesti 35 ron "inapoi". Ca sa ajungi la cei 990 ron trebuie sa faci cumparaturi de aproximativ 30.000 ron (si primesti 1.050 ron cashback, adica 3.5%). Din banii aceia cashback, poti lua Iphone cu 990 ron. (Calculele sunt aproximative). Sper ca intelegi ideea. Daca totusi iti faci cont utilizeaza codul 1P1JR5 si o sa-ti dea 10 ron iar eu primesc 5 ron. Da-mi mesaj cu utilizatorul tau si o sa-ti dau alt cod sa mai poti primi (daca inca mai functioneaza) alti 10 ron. Si o sa-ti mai trebuiasca 970 ron pana la iphone. Sau 580 ron pana la S10. Sper ca intelegi ideea.

0 răspunsuri: