anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca Huawei p30 pro are google?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Este, că-i vechi

| Wr3nch a răspuns:

P30 da. De la P40 nu mai au.

| NLS a răspuns:

Atat P30 Pro (2019, 26 martie)
cat si P30 Pro New Edition (2020, 01 iunie)
au inca servicii Google.

Primul care n-a mai avut a fost P40 Pro.
Dar se poate trai si fara ele/se pot instala partial, sau gasi alternative pentru instalarea una cate una a aplicatiilor, daca esti iscusit.

| SharpEagle a răspuns:

Google are cam orice telefon Android de pe piata. E la meniu, parte din marele mecanism de survey si control laughing
Prin Google inteleg aplicatiile specifice (Google Play samd).
Daca nu vrei goagl, ceea ce ar fi o idee buna, atunci root-ezi si pui Linage OS.

| Freya1 a răspuns (pentru SharpEagle):

Nu stiu daca ai aflat, ca Huawei nu mai are google (pe telefoanele astea noi cel putin).

| SharpEagle a răspuns (pentru Freya1):

Wow, nu stiam. Recunosc, n-am urmarit evolutiile. I-a banat Google pe Huawei sau China a banat Google laughing?

Multumesc de info, e bine de stiut.
Dar pun chinezii surveillance-ul lor, nu-mi fac eu iluzii...

| Freya1 a răspuns (pentru SharpEagle):

Trump a interzis ca Huawei sa mai aiba google pentru ca cica, nu ii prezenta lui incredere.Acum nu stiu, daca o sa faca asta si cu alte telefoane ale chinejilor, dar cert e că toate dupa p40 pro (incluziv el)nu o sa mai aiba.
Eu am vrut sa imi iau p40 pro nou, iar cineva a zis ca sa nu dau atatia bani pe el din magazin ca mi-l da el mai ieftin si inca nici nu la folosit.Am stat un pic asa si m-am gandit "ce naiba?", ca sa aflu după ca nu are google.
Se poate folosii, ca au ei magazinul lor de aplicatii, dar merge nașpa cu alea si e si bătaie de cap.Imi place mie sa descopăr chestii pe telefoane, sa le manevreze, dar sincer nu imi prea prezintă incredere, si nu am de gand sa dau atatia bani pe un telefon ce merge cu niște aplicații chinezesti si alte alea, de rahat.

Întrebări similare