| Jazzooohs a întrebat:

Stiti cumva daca functioneaza conexiunea wifi in afara tarii?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad ce treaba are wifi cu tara?

e ca si cum ai intreba daca bateria de la telefon mai merge dupa ce iesi din Romania

| MitroKta a răspuns:

Probabil n-ai inteles ce e wifi. Prin wifi te conectezi la un router care are antena de emisie pe o raza de maxim câteva zeci de metri. In principiu daca e routerul tau sau al unui cunoscut care iti da parola, sau pur si simplu unul pentru uz public - e gratis. Mai exista o varianta, pe care am văzut-o mai des in afara, si anume unele companii de telefonie au instalat routere in spatiile publice. La astea când te conectezi ti se prezinta niste optiuni de tarifare si cu ajutorul cardul platesti pentru o zi, doua, noua, o luna etc, dupa care poti naviga pe net.
Deci, in principiu numai telefon/ laptop/ tableta cu wifi sa ai si eventual bani in buzunar ca sa te conectezi la net prin wifi. Si evident, un router in apropiere. Ca netul nu pica din cer.

| CatalinOrzan a răspuns:

Functioneaza exact la fel, daca ai wifi!

| Jazzooohs explică (pentru CatalinOrzan):

Aaa, bun. Multumesc! Ma gandeam ca nu am net pe mobil 2 luni laughing

| CatalinOrzan a răspuns (pentru Jazzooohs):

Cu placere! A fost maica-mea i Italia si daca avea wifi, se putea conecta la internet normal, exact ca in Romania!

| TwiXXXie a răspuns:

Tu vorbesti serios? laughing))))) Mor...
Conexiunea wi-fi nu functioneaza la mai mult de 20-30 metrii happy

| Jazzooohs explică (pentru TwiXXXie):

Am wifi acolo, frate straight face Nu ma refeream la router-ul din tara, ci de acolo...

| TwiXXXie a răspuns (pentru Jazzooohs):

Oh ok, te-ai exprimat gresit tongue Sigur ca merge, nu conteaza ce provider de internet este... sa ai parola si aia e laughing

| efpies a răspuns:

Functioneaza la fel!

| RoXXXoR a răspuns:

Nu functioneaza la mai mult de 10 metrii dar poti sa iti mobile wifi dar acesta nu v-a functiona in afara tarii ca iese din aria operatorului.