| Denila123 a întrebat:

Stiti, vreo aplicatie, in care sai opresc, telefonul, stiam ca era una, trimeteai un mesaj, si se stingea telefonul.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă există o astfel de aplicație, și eu vreau să o aflu.

| Denila123 explică (pentru anonim_4396):

Siu ca era trimeteai un egal, si se stingea telefonul

| DamianTPU a răspuns:

Salut Denila123,
Ceea ce vrei sa faci este un act destul de urat, si consider ca nu ar trebui sa il urmezi, dar hai sa nu ma amestec ca poate este vorba de altceva mult mai important.
In primul rand ai pus o intrebare neconforma care incalca regulamentul TPU, iar aceasta se clasifica in: "întrebări care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);".
In al doilea rand, cum spuneam mai sus, ai nevoie de un anumit hack ca sa faci acest lucru, o piraterie, sa introduci un fel de virus in telefonul respectiv. Doar nu te astepta sa ii poti trimite cuiva un simplu mesaj, si efectiv sa ii opresti functionarea dispozitivului fara un anumit virus introdus in telefonul respectiv.
Concluzii: Trebuie sa faci ceva mai mult decat sa trimiti un mesaj unei persoane si sa te astepti sa se intampla ceva.

Regulament: https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Lioana a răspuns (pentru DamianTPU):

Dacă chiar ești de la TPU și consideri că întrebarea intra in categoria ilegale cum de n-ai sters-o? Oricum urat din partea ta că mi-ai dat nefolositor pentru curiozitate.

| DamianTPU a răspuns (pentru Lioana):

Cine a spus ca sunt de la TPU? laughing
"Curiozitatea" se adreseaza in privat, nu in locul raspunsurilor.
Urat totusi a fost din partea ta, deoarece mi-ai dat folositor cu toate ca am si raspuns la intrebare, dar i-am si explicat regulamentul.
Asa ca draga Lioana, cine s-a comportat urat mai exact? Tu? Sau eu?

| Lioana a răspuns (pentru DamianTPU):

Numele tau cat si comentariul cu privire la regulament pretind ca esti de la TPU.
Din cate stiu curiozitatea nu e interzisa in regulament. Daca nu esti de la TPU nu mai inventa reguli dupa placul tau.

| DamianTPU a răspuns (pentru Lioana):

Nu trebuie sa fie o regula pentru asa ceva, genius.
In locul raspunsurilor pui ce trebuie, ATAT, fara alte curiozitati inutile.