| Mario1994 a întrebat:

Sunt foarte necajita, acum seara, telefonul meu a cazut de pe birou si s-o zgariat ecranul putin, e o zgarietura mica in mijloc, ce ma fac? Am Huawei P10 lite. E in garantie inca, il am de 4 luni. Dar si are husa, noroc cu husa ca nu s-a spart ecranul, altfel ma enervam urat. Ce sa fac ca sa nu mai aiba zgarietura?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca poti demonstra celor de la garantie ca telefonul tau a facut picioare si a cazut singur de pe birou, probbail ca ti-l vor schimba, in rest, vor da vina pe tine ca l-ai scapat pe jos si atunci garantia nu te acopera.

| Mario1994 explică (pentru Violleta2022):

Cum sa demonstrez? Sincer, nu a fost vina mea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mario1994):

Pai, demonstreaza daca poti ceea ce ai afirmat aici, cu fraza asta: "telefonul meu a cazut de pe birou si s-o zgariat ecranul "
Din fraza ta reiese ca telefonul s-a trantit singur si de aceea s-a zgariat. Tu poti s ane demostrezi cum a facut-o?

Nu crezi ca ar fi fost mai normal sa-ti iei rapsunderea propriiilor fapte si sa recunosti ca TU ai tranit telefonul de birou si s-a zgariat?

Vezi, ca ceea ce afirmi te afecteaza si te face de rusine in fata oamenilor!
Cum nici nu poti cere celor de la garantie sa-ti schimbe geamul, pentru ca telefonul nu s-a tranitit singur, tu l-ai trantit, deci, nu-i defect de fabricatie si nici accident, este greseala ta personala ca l-ai scapat/sau trantit din mana. Asa-i?

| Mario1994 explică (pentru Violleta2022):

Un copil l-a scapat cand a vrut sa umble pe el! Nu e vina mea. Daca ar fi vina mea, as fi recunoscut deja.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mario1994):

Atunci da-i copilului telefon sa ti-l aduca reparat!

Bula
| Bula a răspuns:

Cred ca e suficient sa schimbi folia de pe ecran, recomandat cu o folie de sticla, de calitate (care apara mai bine).

| Mario1994 explică (pentru Bula):

Eu nu stiu daca are folie. Nu se vede ea. Nu observ nimic pe ecran. Dar daca nu are folie, ce sa fac?

| Bula a răspuns (pentru Mario1994):

Mergi la un service, te rezolva ei.

| crazypop a răspuns:

Daca ai folie pe el, schimba-i folia, daca s-a zgariat si ecranul nu ai ce sa-i faci.