| Fatamuntilor a întrebat:

Sunt in dileme...
am fost sa imi incarc telefonul (minute,Orange).In doua randuri(sambata si azi).Mi-a spus ca,, nu se pot face incarcari)Am fost in alta parte, unde se fac si incarcari si ghici ce. s-a putut!
Intrebarea mea este ...Nu au aceeasi sursa de incarcare? ca tot au mers banii mei!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Așa e la Orange. Ei incaseaza doar abonamentele și te invită să-ți faci și tu - chipurile cartelele PrePay o sa dispară. Eu încarc la xeroxul de lângă Orange atunci când mă refuză cei de la magazinul oficial. Și mă cam refuză. Plătesc cu 3 lei mai mult și sunt servit pe loc și fără mofturi.

| Fatamuntilor explică (pentru gabicoo):

Cred ca fix asa este! In mai multe randuri mi-a propus sa trec pe abonament! Am zis, nu multumesc, Asta in fiecare luna cand ma incarc!
Nici nu mai incerc la ei! platesc cel mult abomanentul la net, dar si acolo pot plati la fel.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Eu eram pe Vodafone unchile si la fel imi facea.

| Catrice a răspuns (pentru gabicoo):

Online e mai ieftin și decat la ei în magazin

| Dragobeta a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, vor sa te forteze sa treci pe abonament.
Poti sa incarci si la statiile de plata (selfpay, zebra, etc) daca ai la tine in oras.

| Fatamuntilor explică (pentru Dragobeta):

Stiam si de metoda asta, insa nu am incercat inca. pana ieri! Dau cativa lei in plus si am problema rezolvata.

| Dragobeta a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Abia acum vad cine a pus intrebarea. happy Raspund la intrebare fara sa ma uit cine este userul. happy

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista incarcare online, de ce e nevoie sa ne mai batem capul cu altceva in 2024?

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Sigur ca da.
insa problema exista si nu poata lumea s-ar fi descurcat cu onlinul.

| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai suntem în 2024, poate lume ar trebui sa învețe și problema dispare.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si de ce te-ai duce la un magazin? Cand aveam Orange faceam incarcarea online: https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/reincarcare-directa/

| TimberWolf a răspuns:

Ai fost mintita, asa am patit si eu, mergeam aici la mine si mereu nu se putea in week-end, mergeam in centru si surpriza, se putea de fiecare data si o fata de acolo mi-a zis ca ma minte respectiva si de atunci am trecut pe digi abonament la 5 euroi si am terminat cu prostii.

| Fatamuntilor explică (pentru TimberWolf):

Nu vreau pe abonament.
toate ca banii tot la ei merg, sunt mai multe metoode de incarcare.

| LisaJulie a răspuns:

Eu sunt pe Vodafone și nu am problemele astea, Orange nu mai este cum era de vreo 6 ani

| Fatamuntilor explică (pentru LisaJulie):

Cred ca am mai patit asa odata
dar de data asta au fost 2 zile lucratoare la rand.Nu au reusit sa isi rezolve problemele.