| Laurosa a întrebat:

Tatal meu are un Samsung s10 iar eu un iPhone 11. Mie îmi tine mult mai mult bateria la telefon. Oare de ce? Ce ar trebui sa facă ca sa nu se descarce așa repede?

9 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

Ar putea Să încerce, dezactivare date mobile, wi-fi atunci când termină de folosit. Nu este un secret. Depinde de baterie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa De a luminozitatea mai mica si sa folosească doar aplicațiile pe care le folosește sa nu deschidă multe aplicații inutil, sa închidă wi fi ul când nu mai sta pe net, și sa închidă toate aplicațiile. Și eu am s10 și nu tine mult bateria asta și fiindcă bateria e mica 3400 capacitatea bateriei și având o rezoluție mare, densitate a pixelilor consuma mult la o bateria asa mica.
Sa între la setări, la afișaj și rezoluție ecran și sa seteze la rezoluție ecran FHD+
Daca nici asa nu merge, atunci e din cauza bateriei. Nici al meu nu tine mult.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Si dark mode permanent, deoarece are OLED.

| marinaru777 a răspuns:

Bateria se descarca daca nu ai semnal de retea, datele activate, gps ul consuma f mult daca este activat. La unele retele daca nu este telefonul aproape de geam si este pe hol de exemplu scade semnalul pana la 1 liniuta si se duce bateria.

| KR0NSTADT a răspuns:

Să închidă orice aplicație care rulează în background și nu îi trebuie pe moment. Cum ar fi: gps și tot ce ține de localizare, bluetooth, meteo, nfc, etc. De asemenea, să folosească modul automat de reglare a luminozității ecranului. Altele, le mai poți afla aici:
https://support.google.com/android/answer/7664692?hl=ro

| al0o0o0 a răspuns:

Asa e bateria la iPhone, nu foarte buna. Spune-i sa verifice procentajul de sanatate al bateriei din setari si daca e sub 80-85% ar trebui schimbata ca e jale. Oricum, recomand sa nu-l tina la incarcat cu modul de consum activat.

| Laurosa explică (pentru al0o0o0):

El are Samsung și se descarca mai repede decât iPhone-ul meu. Nu cred ca ai citit cum trebuie

| al0o0o0 a răspuns (pentru Laurosa):

A, scuze, de obicei cand vad aceasta comparatie ma duce cu gandul la bateria mai proasta a iPhone-ului. In cazul asta, nu prea stiu ce sa-ti zic. O seara frumoasa in continuare si sper ca o sa gasesti rezolvare la problema.

| ionicabubulina112112 a răspuns:

Depinde de baterie BoUlE(glumesc nu esti bou)