| Bisbiavatar12 a întrebat:

Telefoane performante intre 500 si 600 de lei actual?

8 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Orice numai nu chinezarii de altundeva si nu de pe olx si nu de la ihunt(telefoane de iti vine sa plangi la cat de prost calitative sunt).
Recomand Samsung, Huawei, LG, Nokia, Xiaomi si alte firme care chiar produc telefoane.

| kar1GaNNN a răspuns:

Samsung galaxy j3 2016.
Samsung galaxy grand neo plus.

| Bogdan70001 a răspuns:

Xiaomi Redmi 4X.Mai pui 650 lei, dar stii ca un telefon care duce in mare toate jocurile in 60FPS+. Varianta black parca este 700 si cv de lei, dar anyway nu conteaza culoarea
Eu am un Xiaomi Redmi 4X BLACK si este mult peste alte telefoane de 600 lei.Adica pe bune sa dai 650 pe un HUawei P9 Lite MIni care este mult mai slab fata de Xiaomi Redmi 4X?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Mai pui 50 lei* lol laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice dar nu Samsung. Huawei, LG, Nokia si ce a mai zis CookieDog sunt bune. Tine minte ca daca un Samsung de 1500RON e petarda dar de o treime din atat.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil numai la tine sau nu nimerești tu telefoane de calitate. Eu am avut mai demult un Grand Neo de 500 de lei și ma ținut 3 ani și în ziua de azi îl mai am si merge perfect doar ca acum am un j7 2017 care se misca extrem de bine. Nu are rost sa comparam LG sau Huawei cu Samsung. E diferenta de la cer la pământ.

| anonim_4396 a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Nu doar ca orice ruda care are Samsung se descarca rapid bateria, aude aiurea in apeluri etc. Iar cand m-am dus sa cumpar tel mi-au recomandat orice altceva dar nu Samsung. Am ales Huawei P10.

Întrebări similare