Îți scriu prin intermediul său chiar în acest moment.
Este perfect dacă ai de gând să practici web surfing și ceva joculețe mici.
Eu îl folosesc pentru web surfing și sunt mulțumit în proporție de 80%.
Dacă consideri că merită prețul de 800-900 lei, este doar al tău.
Am avut eu unul, dar i l-am dat fratelui meu pentru ca al lui s-a stricat si trebuia sa plece in tabara cu niste prieteni. Nu l-am mai luat inapoi, c-am zis sa ii fac si eu un cadou...
Acum am Huawei P20 Pro si sunt f. Multumit de el.
Nici J5 nu-i rau...Dar camera o are varza! Sau poate asa mi se pare mie, pentru ca inainte am avut un s6...
In plus, spatiul de stocare e destul de mic.
Incarci vreo 20 de melodii, faci 200 de poze, instalezi 2-3 aplicatii si gata memoria!
Plus ca bateria nu tine foarte mult.Mai bun era s6.
Salut frate. Eu unul acum folosesc un j5 2017 si sincer sa iti zic sunt multumit destul de mult de el chiar daca uni zic ca nu are destula memorie eu am o gramada de poze si o gramada de melodii si tot mai am memorie +PUBG si alte app. Deci el este destul de bun pentru o persoana normals care nu foloseste 100 de aplicati pe zi si tot descarca. In fine lasand memoria camere nu sunt ele super wow. Dar isi fac treaba foarte bine pararea mea. Scoate pozele daca sunt facute pe intuneric le lumineaza destul cat sa intelegi ce este in imagine. Chiar destul de ok. Procesorul isi face treaba foarte bine. Nu se blocheaza netul este foarte rapid pe el avand 4g+. Eu unul ti-l recomand isi face treaba foarte bine. Si amprenta btw este destul de rapida pentru pretul acestuia
J7 2016/2017. Eu una am 2016 de aproape 2 ani si e foarte bun. Nu are lag, nu se blocheaza. Dar aici depinde ce faci cu el. Sau daca vrei neaparat un telefon bun i-ati iph.
Fundita?