Telefonul ar putea fi codat pe o retea anume. Mergi la un service GSM sa te lamureasca mai bine.
Nu e codat pe nicio retea. am inca garantie, n-am ce sa caut la gsm
Scoate si pune din nou cartela, este decodat?
Daca nu reusesti te duci la un gsm si explica-i care e problema, in cele mai multe cazuri e doar o setare sau ceva de genul si nu te costa nimic.
Te duci mai intai la un centru Vodafone si vezi care e problema, posibil ca acea cartela care a stat in el 4 luni sa se dezmagnetizeze si sa nu mai mearga, ai incearcat cu o alta cartela de Vodafone?
Incearca cu o alta cartela de Vodafone, daca merge alta cartela inseamna ca cealalta e dusa.
Daca nu merge nici cu o alta cartela te duci la un centru Vodafone si le explici problema, daca nu reusesti acolo te duci la un gsm.
In principiu daca ai abonament la Vodafone sunt obligati sa iti rezolve problema indiferent daca mai ai sau nu documentele, tu figurezi in baza lor de date.
Daca asa au spus, nu asa este. A doua zi mi l-au dat inapoi, se vedea ca bateria e diferita, inauntru era altfel cu niste luminite verzi, diferit inauntru, dar fara cartela mergea perfect, cu cartela in el se bloca aparea ecranul negru si tot ce scria era " power by android", l-am dus azi inapoapi. O sa le fac asa pana il repara pe bune sau pana imi da unul nou