Bună!
Poţi încerca cu metoda EXPLICATĂ la linkul :
http://gsmro.ro/2012/07/02/schimbare-modelparola-pe-android/
Sau îl duci în Service...
Toate cele bune.
În PRIMUL rând să vorbeşti CIVILIZAT, altfel aşa te adresezi părinţilor tăi!
Copil eşti tu, probabil, având în vedere modul de adresare - eu am 42 de ani, copilaş!
Apoi, dacă citeai tot articolul, având în vedere că NU a precizat modelul telefonului ( şi n-am cum să-l ghicesc ) am INDICAT o metodă de "wipe data/factory reset" ( revenire la setări de fabrică ) pentru un model cu Android - vezi punctul 5.
Dacă tu eşti "clarvăzător", probabil că ai GHICIT modelul de telefon pe care-l are...
Dacă indica şi modelul EXACT de telefon, aş fi putut să-i dau o explicaţie mai EXACTĂ pentru "factory reset"!
Aşa că, NU te mai băga în seamă FĂRĂ rost!
Toate cele bune.
1)E aberant ceea ce spui tu acolo.
Te mai bati si cu pumnul in piept ca ai dreptate.
Pentru ce iti trebuie modelul telefonului?
Tu am impresia ca nu stii sa citesti cum este formulata intrebarea.
2)Esti patetic.Nu te-am intrebat cati ani ai.Aici nu ne etalam varsta.Aici suntem pentru a ajuta sau a fi ajutat de cineva.E plina tara de oameni ca tine care isi dau cu presupusul.
Aici e nevoie de un raspuns cat mai aproape de realitate, nu de povesti.
Daca nu ai experienta in domeniu de ce te hazardezi?
PS:no ofense.
NU ne "etalăm" vârsta, dar la cei 17-18 anişori pe care îi ai ar TREBUI să şti să te adresezi CIVILIZAT!
Nu eşti la şcoală, printre colegi, eşti pe un site public.
Mai citeşte Regulamentul şi apoi RESPECTĂ-l!
Ca să nu mai menţionez "vasta" ta "experienţă" în acest domeniu ( la cei 18 ani )...
Patetic eşti TU - no offense!
Nici măcar limba engleză NU o şti...
ÎNVAŢĂ să te adresezi, apoi mai discutăm!
Toate cele bune.
Daca te pricepi ii poti face un firmware upgrade, dar recomandat du-l la service pentru resoftare.
Nu vreau sa-l fac si mai rau mai bine ma duc la un service
Bine ma duc cu garantia ca inca e sub ea dar la tine cat a durat pana l-a reparat? cat a costat? (sa stiu cati bani iau cu mine)