anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Telefonul meu se tot stinge brusc.E la 69% și dintr-o dată e ca și stins. Lucrul ăsta mă enervează la culme.Am un Samsung galaxy note 3, spuneți-mi ce trebuie să fac, nu mai suport! Fundiță!

5 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

Schimba bateria

| Crackman a răspuns:

Chim i bateria sau cumperi alt telefon

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Poate e clonat. Părinții tai te supraveghează. Si daca e așa, bateria se descărca văzând cu ochii. Si mi se incalzeste telefonul in spate de ma arde la mana. Așa pățesc si eu. Fara sa fac nimic pe TPU se descărca bateria de tot in mai puțin de o ora. Am studiat ieri despre clonare si mi-am dat cu seama ca sunt in situație. Degeaba il resetez ca imediat după ce s-a deblocat SIM-ul apare din nou ca e blocat, iar după, ma anunța ca s-a introdus o noua cartela SIM.Am căutat in telefon aplicațiile care au dus la clonare, dar se pare ca sunt șterse. Telefonul meu nu a fost in mana la nimeni, si se comporta astfel de când l-am primit de la magazinul Orange. Se vede ca hacker-ul de vâru meu a mituit fetele de la magazin așa încât si daca ma plâng luna de luna de ceea ce întâmpin ele doar rosesc, își pun capul in pământ si spun ca nu stiu si nu se pricep la problemele pe care le întâmpin.

| SkullKiller13 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa cumperi o baterie noua sau poti sa-ti schimbi telefonul, dar te costa mult mai mult dar macar stii ca nu o sa mai faca chestia aia. Sau da, iti iei baterie noua ca e mai ieftina

| whatisthis19 a răspuns:

O fi din cauza bateriei