Du-te la setari->afisare->si uitate ce ai bifat.Bafta.Si bifeaza orientare.Bafta.
Multumesc.Incerc si te anunt daca a functionat.
Nu a functionat.Bifasem deja,, orientare"...
Uita-te incoda daca rotire automata este bifata.Si de unde ai bifat-o.
Am bifat,, rotire automata" din bara de stare.
De acolo eu am si eu bifata dar la mine la yt si la galerie mi se roteste depinde ce vrei sa rotesti.Bafta.
Nu mai pot misca nici personajul in jocuri cand misc telefonul, ceea ce de curand puteam face.De exemplu pe Pou in jocul Free Fall nu il mai pot misca stanga -dreapta.Intelegi?
Multumesc pentru raspunsuri.
Dai un Restart la telefon oprestel si-l aprinde-l si vezi apoi.Si du-te in bara de start si daca e bifat rotirea ecranului defibeazo i iar bifeaza.Succes.
NPC.Incerca cu metoda asta sa vezi ai un Restart la telefon oprestel si-l aprinde-l si vezi apoi.Si du-te in bara de start si daca e bifat rotirea ecranului defibeazo i iar bifeaza.Succes. Ar trebui sa mearga. Succes.
Am mai incercat.O mai fac odata.Nu am nimic de pierdut.
Doar la jocul acela nu merge dai pe apărați foto si o poza si vezi daca se rotește imaginea.si poza aia.se salvează in gale o.succes
Depinde ce poze vrei sa rotesti, unde sunt? in galerie sau in descarcari?
Galerie.Vreau sa spun ca acum 2 zile cand rasuceam tel., se rasucea si poza si din senin nu mai functioneaza.
Mai încearcă ce am spus sa vezi daca merge daca nu dul. La Vodafone sa țil repare pentru ca e o problema din fabrica si eu am avut probleme si cu garanția sa rezolva. Succes.
Am rezolvat problema.Multumesc frumos.
Ok.cum? succes