| Andreisorin12345 a întrebat:

Știți dacă iphone 3gs 16gb sau 8gb se mai găseste de cumpărat... sau măcar se mai fabrica si nu îl vreau la mâna a2... dau funda.

Răspuns Câştigător
| SoxSava a răspuns:

Iphone 4s mai e valabil 2-3 ani in magazine dar nu appple. 4normal si cele mai vechi 3 gs sunt scoase dupa piata si chiar daca gasesti unu ratacit ceea ce e posibil nu il cumpara, sa iti zic de ce. Toate iphone-urile au sistem de operare iOS odata cu venirea celor noi de inalta tehnologie au upgradat si iOS-ul cu unul mare ' iOS 9 '. Si iPhone 4 normal 3gs nu il suporta ceea ce inseamna ca nu ai ce face cu telefonul imagineaza-ti un telefon fara android asa e si iOS.Eu am pus iOS 9 pe iphone 4s care inca e in magazine si mi s-a stricat in 4luni, mergea extraordinar de greu si imi refuza iOS-ul 9 deoarece nu are suficenta capacitate sa il suporte pentru ca e telefon vechi ani 2011-2012. Daca te-am ajutat funda si multa bafta. Eu iti sugerez un android sunt mai rezistente si nu pretentioase si la bun pret.

| Pool77 a răspuns (pentru SoxSava):

Eu de exemplu, in 2-3 ani vreau sa am toate seriile de la Apple.
3, 3gs, 4, 4s, 5 etc.

4 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

Dar ce are daca il cumperi second hand? laughing
Lol ce copil...

| Robi1444 a răspuns (pentru CPAElites):

El vrea telefon de 6 ani sau ba chiar mai mult, nou din fabrica. ai de ***.

| Robi1444 a răspuns:

Nu se mai fabrica iphone 3gs., nici 4, nici 4s. astea sunt deja telefoane "expirate" si n-are rost sa fie fabricate.