anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știți ca unele telefoane stiu sa sune sune apeleze si prin rețeaua wifi wireless in caz ca nu există semnal GSM deloc sau semnalul GSM este prost rau

Acest telefon
Miui 13
Xiaomi

Vreau sa va intreb de unde pot activa aceasta functie
Unde pot vedea ca ea este activă?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Danny28 a răspuns:

Miui 13 nu este telefonul, este versiunea softului. Modelul telefonului este trecut în setări la secțiunea "dispozitivul meu" acolo unde scrie "Nune dispozitiv".

| Moggy a răspuns:

Singurul mod prin care poti sa suni prin internet este foloaind o aplucatie gen whatsapp, messenger, Instagram etc.

| RxTx a răspuns (pentru Moggy):

Era sa spun termină cu prostiile si mai documentează te!

Eu cu alte telefoane Samsung am mers in altă țară ce nu are legătură cu românia sau ue si dintr-un subsol tehnic unde nimeni nu avea semnal gsm nici macar oamenii tehnici care lucrau acolo doar am dat voie telefonului sa sune prin rețeaua wireless si gata sa comportat ca si cand ar fi fost in românia si mi-a apărut lângă ceas că suna prin reteaua wifi.

Acum aici unde ma aflu in momentul de fata mai sunt inca 6 telefoane Samsung si daca scot router-ul din priza telefoanele nu mai pot suna
Sunt multe telefoane unde ma aflu care toate suna prin rețeaua de internet.

Am fost pe vapor si aveam internet si toate telefoanele Samsung se conectau la rețeaua wireless si sunau si primeau telefoane exact ca si cand ar fi fost in România chiar daca na aflam la peste 500Km de orice continent!

Am intrat intr-o cariera de sare unde a trebuit sa repar ceva si ca sa am telefon normal nu am facut nimic altceva de cat sa trag 1Km de fibra optica apoi am pus un laptop banal să faca wifi
M-am conectat la acel wifi la internet si am putut suna fara probleme doar ca imi aparea semnul ca telefonul suna prin reteaua wireless.

Am fost intr-o pădure si am legat un tel de o drona si l-am pus sa faca wifi si telefonul legat de drona avea retea gsm si internet de la reteaua gsm iar el imi oferea mie wireless si eu puteam vorbi cu alt telefon fara sa instalez nici o aplicatie prin internet.

Am fost la un demisol si nu aveam semnal gsm si am lasat un tel afara sa ia internet prin Vodafone si sa il faca hotspot apoi cu alt telefon sunam prin acel hotspot fara sa instalez nimic.

Am fost mai multe hale si puneam un modem intr-un laptop in curte iar acel laptop ini oferea hotspot wireless iar eu sunam prin internet chiar daca in acea clădire nu aveam semnal gsm