Întrebare recomandată | Neacsu_Mariana_1995 a întrebat:

Tocmai am instalat din neatentie virusul "POLITIA ROMANA " pe telefon android aveti idee cum fac ca sa scap de el?

17 răspunsuri:
| ghostlabbrador77 a răspuns:

Iti recomand sa-ti instalezi cel putin 3 antivirusuri, unele nu detecteaza virusul.Iti recomand avast, bitdefender si avg. In orice caz cel mai sigur este sa stergi fisierul care te-a infectat inainte de scanare sau chiar sa il reinitializezi la datele din fabrica.

| AliLina2 a răspuns:

Pe bune? 3 antivirusi? vrei sa ii mearga ca naiba? e de ajuns unul..si in primul rand ca antivirusurile pentru smartphonuri nu sunt cine stie ce..doar dai la resetare..Setting--Backup and reset..sau Setting--Privacy--Factory Reset.

| Iris1997 a răspuns:

Da! Fa ce spune ghostlabbrador77 si instaleaza cele 3 tipuri de antivirus :)) uite aici cat de buni sunt antivirusii aia: https://www.virustotal.com/......382213030/ ce trebuie sa faci tu cu telefonul este sa te duci la un GSM apropiat si sa-l rogi frumos pe baiatu de acolo sa iti resofteze telefonul.

| AnonimFaraNume8 a răspuns:

Serios? Virus politia romana? Iti spun eu cum sa scapi de el in doi pasi usori:
1. Iati Bitedefender, este cel mai bun program de eliminare a virusilor(si eu il am big grin).
2.Sterge fisierul cu virusul.
3.(nu exista nimic aici)

| CRITEL5 a răspuns:

Cauta pe mobogenie sau pe google play un antivirus.

| Vladut2000L a răspuns:

Descarcat clean master.
Sper ca te-am ajutat.

| stanciualex16 a răspuns:

Ce telefon ai?

| MadalinG99 a răspuns:

Intrebare cum ai reusit sa il iei?

| neverforgettiyourregretti a răspuns:

Factory data reset, intai salvezi tot ce crezi ca e important pe PC.

| ZeXcKEReS a răspuns:

Reseteaza telefonul este cea mai buna metoda dar va sterge si aplicatile instalate pe telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai spaga asa scapi de politia romana happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine stergi toate fisierele, il resoftezi si bagi antivirusu yac ca e cel mai ceacanau antivirus mancatasi

| dIeZz95 a răspuns:

Daca inca mai poti folosi telefonul, descarca Bitdefender Free Antivirus de pe Magazin Play. Daca nu mai poti folosi telefonul (este blocat de virus) cauta pe internet combinatia de taste ce trebuiesc apasate la deschiderea telefonului, pentru a intra in BIOS. De acolo se da o resoftare happy Daca nu te pricepi, cere ajutorul unui prieten care le are :p

| DenisIonut01 a răspuns:

Copiaza-ti muzica si datele importante pe calculator si apoi trebuie sa stergi tot ce ai pe telefon care o poti face prin 2 metode, cu telefonul stins ti vol + + home + power sau vol + + power depinde de telefon si dai wipe data si wipe cache apoi dar restart sau a 2 a varianta Setting>Backup and reset sau Setting>Privacy>Factory Reset si daca te intreaba daca formatezi si card sau ceva bifezi si aia.

| Marasiatat a răspuns:

Ce telefon ai?

| RRazvan1 a răspuns:

Frate eu am patit asta si e trucaj am tinut telefonul inchis 1 saptamana si gata ca nou!

| CristinaAlexandra879 a răspuns:

Deci nu trebuie platita nici o amenda? Este fals? Ca m-am speriat rau

Întrebări similare