| anonimguy3 a întrebat:

Tocmai ce mi-am cumparat un Asus Zenfone 2 varianta de 2GB Ram, procesor la 1. 8Ghz si 16GB memorie flash. Faza e ca n-am nimic contra cu el deocamdata doar faptul ca bateria se descarca repede, l-am lasat la incarcat cat mi-a zis el aproximativ 2 ore l-am scos si acum abia il folosesc la ceva ascult muzica, ma uit pe youtube nitel intru pe mail si in maxim 1 min se duce 1% din baterie. Oare nu l-am lasat suficient la incarcat? Tin sa mentionez ca ieri a venit deci nu are cum sa-i fi facut eu ceva. Bateria nu poate fi inlaturata dupa cum stiti la acest telefon. Ceva sugestii?

3 răspunsuri:
| DrGeorge a răspuns:

Salut,
O problema exact ca ce ai descris a fost gasita pe varianta cu 4 GB unde de vina era chiar OS-ul 5.0
Dupa update-ul la 5.0.1 s-a cam rezolvat.

La modelul tau verifica daca ai vreun update de facut, daca da "go for it".
Daca nu poti sa mai castigi la baterie dand luminozitatea ecranului mai mica, dezactivand Zendmotion-ul, si dezactivand aplicatiile care ruleaza in background (power-intensive apps).

| anonimguy3 explică (pentru DrGeorge):

Eu dau intruna update la versiunea 5.0.1 sau cea mai noua de Android dar zice ca e up to date... Am dezactivat toate aplicatile, luminozitate la 0 si am dat pe mod de economisire maxima a bateriei si tot se duce cam repede. Cand ma duc sa vad ce imi consuma bateria zice Sistemul Android si arata vreo 20% la momentu respectiv.

| DrGeorge a răspuns (pentru anonimguy3):

Înseamna ca are aceeași problema ca si varianta de 4 GB. Trebuie sa astepti dupa update-ul de android.