| Aniela_Puicea_1980 a întrebat:

Tot eu......Cat ar costa un i phone 4 si cum as reusi s-o conving pe maicamea sa mi l cumpere?

2 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

In primul rand trebuie sa aiba ceva bani ( 1600 ron un iphone 4 nou) ca daca nu au, eu in nici un caz nu te incurajes ca dai atatia bani pe un telefon.Pai esti matura trebuie sa fi in miscare tot timpul, sa cauti pe internet tot felul de lucruri care sa te ajute si nu o sa ai totdeauna timp sa stai la calculator astfel un iphone e bine venit, ii explici mamei tale ca acum e momentul cel mai potrivit sa iti cumperi un iphone 4 deoarece preturile sunt foarte scazute iar peste ceva timp nu o sa mai poti achizitiona unul nou, decat la mana a doua. In rest mai bagi tu acolo cum ca daca o sa ai un iphone nu o sa iti mai trebuiasca un telefon decat peste fooooarte mult timp si daca vrei poti sa o mai ajuti pe la bucatarie, la curatenie, etc. Scuze accentul ardelenesc big grin, funda? laughing

| relian a răspuns:

Acum ma uitai pe ebay si am vazut la pretul asta un iphone 4S 16 GB nou nout direct de la Apple si factory unloack.Atit costa aproximativ 500$.Alb sau negru la alegere.Acum nu stiu cit or sa te chargeze pentru delivery dar nu cred mai mult de 20-30 dolari.Zic eu. Poti sa incerci sa vezi.Mie imi place alb.Deci cu abnii astia iti cumperi un 4S nu 4 si e mult mai bun.Dar na acum faci cum crezi. Daca vrei te pot ajuta in caz ca nu ai cont pe ebay. Aaaaa sa iti spun ce chestie pe aici pe tpu.Am pus o intrebare si am spus cine este interesat sa ii decodez un iphone gratis.Am asteptat si am vazut ca nimeni n-a intrat sa zica nimic.Asta a fost acum vreo 2 zile.Acum zic ia sa vad exact ce am spus in ingrebarea si surprizanici urma de intrebare.Cum se poate asa ceva? Deci suna intrebarea cam asa. Vreau sa decodez un iphone cuiva gratis.Si doar unul singur ca atit vreau sa arat oamenilor ca se poate decoda iphoane cu 2-3 dolari.Pt ca unde sint eu atit costa o decodare si am spus asta la multi pe aici si cei mai multi mi-au zis cavorbesc prostii.Si vazind eu asta am zis stati asa sa va dovedesc.Si am pus intrebarea si asteptam eu mult si bine sa aparta cineva. Cind am pus intrebarea asa mi s-a spus ca totul este ok ca intrebarea este.Sa vezi ce banditi si pe TPU asta.Bine ca am mai spus oamenilor de mai multge ori ce sa faca si cummai ieftin si am primit si avertismente ca sa imi vad de treaba.Asta e Romania si ne mai miram de ce sintem asa unde sintem.Ok deci daca vrei sa cumperi eu te ajut.Iti arat pas cu pas ce trebuie sa faci.