Nu stiu daca va fi la fel dar du-te la apel, acceseaza setarile din dreapta sus, block numbers si block unknown callers.
Mulțumesc caut caut dar nu găsesc nici sus nici în setări...n-are : nicăieri
Cand te duci la apel(de unde tastezi numarul), si accesezi setarile din colt dreapta sus(cele 3 puncte in verticala), nu iti apare nici o setare de call rejection/block numbers?
Deci eu dau unde e iconul cu telefonul, apare un dreptunghi cu cifre și jos.sub cifre sunt...3 puncte care mă trimit pe mesagerie, e telefonul verde și un x în caz că tastez greșit.Nu apare nicăieri call rejecton...NU!
Din pacate nu am acces la un telefon cu android Marshmallow sa vad exact ce iti apare. De obicei este o icona de genul https://ibb.co/61HsZVx care are mai multe optiuni, printre care si optiunea de a accesa setarile de apel. Din in setari trebuie sa ai block numbers sau call rejection.
Vina cred că e a mea, că am dezinstalat la început niște aplicații care mi-au părut nefolositoare...E primul meu smartphone și mai greșesc! Îl reinstalez iar și sper să fie și să blochez apelurile private! Mulțumesc!
Bună, intri la setări, la apeluri și ai categorie de apeluri ascunse, și o dezactivezi!
ramona1989 întreabă:
paceandlove întreabă: