| AnaMariaDamoc79 a întrebat:

TPU,am lelefon android Leovo A2016a40,cum să opresc apelurile date cu număr ascuns?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Apesi "Butonul rosu".winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca va fi la fel dar du-te la apel, acceseaza setarile din dreapta sus, block numbers si block unknown callers.

| AnaMariaDamoc79 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc caut caut dar nu găsesc nici sus nici în setări...n-are : nicăieri

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnaMariaDamoc79):

Cand te duci la apel(de unde tastezi numarul), si accesezi setarile din colt dreapta sus(cele 3 puncte in verticala), nu iti apare nici o setare de call rejection/block numbers?

Deci eu dau unde e iconul cu telefonul, apare un dreptunghi cu cifre și jos.sub cifre sunt...3 puncte care mă trimit pe mesagerie, e telefonul verde și un x în caz că tastez greșit.Nu apare nicăieri call rejecton...NU!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnaMariaDamoc79):

Din pacate nu am acces la un telefon cu android Marshmallow sa vad exact ce iti apare. De obicei este o icona de genul https://ibb.co/61HsZVx care are mai multe optiuni, printre care si optiunea de a accesa setarile de apel. Din in setari trebuie sa ai block numbers sau call rejection.

Vina cred că e a mea, că am dezinstalat la început niște aplicații care mi-au părut nefolositoare...E primul meu smartphone și mai greșesc! Îl reinstalez iar și sper să fie și să blochez apelurile private! Mulțumesc!

| Utilizatornew25 a răspuns:

Bună, intri la setări, la apeluri și ai categorie de apeluri ascunse, și o dezactivezi!