| Remy_HD_1982 a întrebat:

Tpu..am si eu o problema la telefonul meu LG G3.Acum 2 luni am root-at telefonul iar ieri mam hotarat sa ai scot root-ul unde am urmat un tutorial si am scos root-ul cu programul LGFLASHTOOL.Totul a decurs perfect, am facut setarile la telefon(unroot incude si restartarea telefonului)iar dupa ce am terminat au inceput sa se instaleze diferite programe de la Orange(desi sunt pe alta retea)care nu le mai pot sterge.Stiti cumva cum sa sterg acele programe sau sa iau alt software pt LG G3 care sa nu includa acele programe si sa fie doar varianta stook.Please Help dau si funda.

5 răspunsuri:
| Nich01 a răspuns:

De obicei pentru a le scoate trebuie sa dai la setari la aplicatii-toate aplicatiile. Dai in jos pana iti arata aplicatiile de la Orange apesi pe ele si dai unde scrie dezactivare! Sper ca te-am ajutat

| Remy_HD_1982 explică:

Da dar exista vreo posibilitate sa le elimin definitif?

| Sufletzelll a răspuns:

Cu LGFLASHTOOL ai repus soft, unroot faci cu o simpla aplicatie. Cauta pe net Unroot.apk, acum ori repui soft ori il rotezi si instalezi din play store system uninstal. Stergi aplicatiile de care nu ai nevoie si faci unroot

| Remy_HD_1982 explică:

Si care este programul pentru unroot?

| Slavic_Mihnea_1998 a răspuns:

Cum l-ai rutat? ca si eu vreau ai un link?