1. Raufacatorul are la indemana si alte metode pentru a opri semnalul GPS & Co, si a sterge tot de pe telefon, chiar daca nu are acces la modul avion.
2. vezi daca nu gasesti in setari aceasta optiune:
Notifications & status bar >>>
Show on secure lock screen
si dezactivezi chestia aia.
3. vezi daca nu poti folosi cumva functia AppLock, pentru a pune parola pe modul avion (desi nu cred ca se poate ).
Nu detin inca un Xiaomi pentru a putea incerca chestii concrete si vorbi din experienta, dar peste cateva zile astept un Redmi 9 pentru cineva din familie,
si prin aprilie o sa-mi iau si eu un Mi 10T Pro.
Din ce am vazut, doar notificarile se pot scoate de pe ecranul de blocare.
Nu recomand oricum sa iti faci cont Xiaomi.
Am telefon din 2000, actualul e al 8-lea.
Nu am pierdut niciunul, nu mi s-a furat niciunul.
Pentru ce vei lua Mi 10T Pro mai mult? Daca nu te intereseaza in mod deosebit pozele, poti merge pe 10T simplu. Ca proaspat posesor de Mi 10T Pro pot sa iti povestesc mai multe despre el. Tu doar intreaba.
Salut,
da, pentru poze vreau varianta Pro,
desi sunt constient ca seara... nu va fi niciodata precum un Huawei sau Samsung.
Azi mi-a venit din fericire Redmi 9, am bibilit interfata si setarile, iar acum dezinstalez aplicatiile nedorite...
folosind metoda lui, merge perfect, desi dureaza cam mult.
https://www.youtube.com/watch?v=3qpYkUQwF6E&t=165s
Practic, singura "problema" ramane cea cu AirplaneMode, dar pe mine nu ma deranjeaza.
Redmi 9 l-am mai vazut si manuit, nu e prima data cand il am in mana, insa acum e in casa...
Mi se pare extraordinar pentru fix 100 euro.
Vezi dacă la setări ai ceva asemănător cu: Lock screen ->Secure lock settings-> Lock network and security (network and security related functions locked, and wifi and mobile data can't be turned off while your phone is locked, making your phone easier to locate and protect if it's lost or stolen).
Scuze dacă nu e de ajutor, nu am Xiaomi.