Samsung galaxy s10+ are rezistență și performanță fără îndoială.
Așteaptă review-ul lui Asus Rog Phone 3 pe mobilissimo, poate vine cu o surpriză la autonomie și dă de gard cu toate celelalte.
Dacă nu, rămâi mai safe pe Samsung...
Eu nu am să recomand niciodată iPhone pentru că nu-mi place experiența de utilizare, nu-mi place OS-ul.
Știi și tu rewiul lui Cipa (cred că am scris greșit numele celui care a făcut videoclipul) și chiar dacă este cel mai puternic telefon costă, nu zic nu dar la poze nu am încredere în RP3 dar... în s10+ da,știu care este treaba cu el,acum nu sunt eu expert,de acea v-am cerut părerea dar nu mă las dus în eroare de un telefon care are specificații la gaming maxime dar la celelalte nu,la filme știu că merge și la jocuri dar este și greu, e scump, știu că poate devin enervant dar ca tot românul caiut ceva bun la toate : )
. Apropo, Os ul are un sistem mai complicat dar securizat, un Samsung nu prea are același sistem de securitate dar urăsc interfața iphone ului, este cam învechită, zici că are iconițe de buget.
Mulțumesc pentru propunere
Xiaomi, one plus, Huawei. Eu de exemplu am ales Huawei nova T5 și în afară de ecran, e mult superior față de A50, A51
Merita sa treci pe IPhone sau Huawei. Daca vrei ceva de haming cumparati Asus rog phone, Recent a aparunt al treilea model.
Este un telefon de jocuri
https://www.gsmarena.com/asus_rog_phone_3_zs661ks-10296.php
https://www.youtube.com/watch?v=4Z0ZXiVEVn0
El nu este un telefon pentru activități de genu poze și restuo, este greu, se încălzește rapid la gaming maxim dar rupe toate telefoanele din lume la specificații, e scump și este doar pentru gaming, părerea mea, mulțumesc pentru propunere
Pentru rezistență la gaming si videoclipuri la rezoluție maximă este clar Samsung! Nici nu se stă pe gânduri
Iphone este mai degrabă telefon de design si ceva procesor bunicul asa, dar Samsung mereu va fi peste Iphone!
Dacă nu crezi, caută pe You Tube ce jocuri vrei sa joci si bagi iphone vs Samsung gaming test(depinde ce iphone si ce Samsung daca stii tu)
Si acum 10 ani iphone se misca mult mai bine ca orice telefon cu Android dar acum s-a întors roata!
anonim_4396 întreabă: