| Devil666 a întrebat:

TPUUUUUUUU,va rog raspundeti cat se poate de repede. Am un LG p690 optimus net, ieri mi l-am rootat, i-am bagat clockworkmod recovery, jelly cream, gapps. Cand deschisem telefonul nu am vazut nici o schimbare in afara de a sacada si a da multe erori. Nestiind cum sa scap de acele erori si de sacadare, mi-am bagat nasul in recovery mode si am formatat tot. Cand deschisem telefonul aparea Fastboot mode si udc_start(). Dupa multe cautari despre cum sa scap de chestia asta, am gasit videoul acesta http://www.youtube.com/watch?v=xOaGfw3LbAY.Am resoftat telefonul exact cum e in video. Mi s-a stins si nu-l mai pot aprinde.
Va rogggggg, o solutie ceva? Cat m-ar costa la un service?
Fundaa :(((((

2 răspunsuri:
| robert3131313131 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te duci undeva unde sa pui soft-ul pe el. As crede ca e aproape ultima solutie.

| theopls a răspuns:

Aoleo Doamne, te rog sa ma scuzi dar tu gandesti? A formata inseamna a sterge TOT, mai ales ca e din recovery. Tu pe ce vrei sa mearga telefonul daca ai sters TOT? Doamne...in fine, nu e greu, daca ai sters ABSOULT TOT, reinstaleaza recovery din nou dar iti recomand TWRP, e mai bun dupa parerea mea si reinstaleaza OS-ul. daca nu ai sters si fila recovery atunci doar instaleaza OS-ul