Zgârietura se extinde? Tata se ocupa cu telefoane de 10 ani, crezi ca ecranul este parbriz sa se extinda zgarietura? Ecranul este in fața displayului nu poate ajunge niciodata acolo.
Nu are rost sa faci schimb si eu am un Allview X1 Soul si sunt foarte multumita!
Nu stiu ce sa zic...schimbati-l 2-3 zile pentru proba.S-ar putea sa nu tina bacteria.
Nu se prea merita, zgarietura aia se va extinde cu timpul si va trebui sa schimbi touchul cu tot cu display si te va costa ceva reparatia ( 449 lei e touchul cu display, nu le gasesti separat la acest model...si plus manopera serviceului gsm care iti va face schimbul )
Si eu ma ocup de vreo 12 ani de telefoane si am 2 serviceuri Gsm in targu jiu urmand sa il deschid pe al 3-lea. Crede-ma, nu vorbesc din basme...am avut atatea telefoane pe mana si stiu bine ce zic. Vorbesc din experiente proprii, nu ale parintilor, prietenilor sau altor persoane.Nu se extind imediat, dureaza ceva timp ( poate fi si mai mult de un an, de exemplu...asta depinde de user ).
Zgârietura se extinde? Tata se ocupa cu telefoane de 10 ani, crezi ca ecranul este parbriz sa se extinda zgarietura? Ecranul este in fața displayului nu poate ajunge niciodata acolo.
Eu spun sa faci schimb eu am tot S3 mini si e tot zgariat in toate colturile si merge ca nou...pe cand Allview nu e prea rezistent... Asta e parerea mea!