| Briceag08 a întrebat:

Un Samsung Galaxy S10 nou sigilat daca l-aș cumpara acum cat timp m-ar tine, câți ani? Tin sa mentionez ca am un S8 de 5 ani si se mișcă ireproșabil chiar si acum dupa atâta timp. (Folosesc telefonul doar pentru apeluri,mesaje,wapp, Youtube, ClashRoyale si alte aplicatii mici ale telefonului nimic wow).

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Seria S de la Samsung este recunoscută pentru longevitatea telefoanelor și fluiditatea lor chiar și după o perioadă lungă de timp. Eu zic că 3-4 ani nu vei avea probleme cu el dacă îl utilizezi în aceeași măsură cu acel S8. Dar va avea nevoie de o înlocuire a bateriei după 2 ani mai mult ca sigur. happy

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Făcut fiind acu' vreo doi ani, eu zic: incă vreo trei

| NLS a răspuns:

Daca ai grija sa nu ii faci varza bateria cu jucat excesiv si 2 incarcari pe zi, si daca ai grija sa nu il scapi, 4 ani ar trebui sa te tina.
Frate-meu a avut S7 Edge pana de curand (2 saptamani), bateria tinea putin, dar mergea perfect. Din 2016 de cand si l-a luat, pana acum, e o vreme.

S4-e meu merge si acum, insa bineinteles ca nu mai pot face nimic cu el, e telefon din 2013 totusi. Alarma, un Sudoku, lantena, calculator stiintific, sunat, Telegram, si cam atat.

| RoCkKiD a răspuns:

2 sigur.
S10 tocmai ai primit nou update de android deci anul asta si la anul e aranjat. Dupa, poti sa-l tii cat vrei dar dupa vreo 3-4 sigur incepe sa dea rateuri.

| InseinMft a răspuns:

Eu zic că te tine cam vreo 2-3 ani, dar ești sigur că vrei sa avansezi la un telefon din 2019? Crezi că merita sa dai 1300 lei (pe flip) când ai putea da 1300 pe unul din 2022? Acum faci ce vrei dar eu zic că mai bine te ai mai gândi încă o dată.