| єχcєєℓ a întrebat:

Un telefon bun până în 1500-2000 lei? Mă intersează în primul rând bateria, să știu că nu mă plimb cu bateria sau bateriile externe după mine, camera cât de cât decentă și cam atât. Nu prea mă joc pe telefon dar să fie acolo. M-am gândit intr-un timp la un S7 Edge dar nu știu dacă se merită.

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/......droid-one/

Pe acesta mi l-a recomandat un prieten care se pricepe destul de bine. Interesandu-ma si eu, am ajuns la concluzia ca merita. O sa mi-l iau luna viitoare.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru AFR81):

Deci Xiaomi MI A2 va fi mereu o alegere extraodinara, lucru care reiese si pe baza testelor Antutu, cel putin in raport cu pretul lui, ca sa nu mai zic si ca face parte din programul Android One.....doar ca sa stii putine sunt telefoanele care fac parte din acest program sunt sub 2.000 lei, insa el are bugetul destul de mare si este un telefon la 1.600 lei mult mai bunwinking

Apropo il iei de Black Friday nu? Ca atunci am si eu in plan sa-l cumpar big grin

| єχcєєℓ explică (pentru Bogdan70001):

Nu m-am gandit inca. Am un Huawei P8 Lite de vreo 2 ani si ceva. Inca isi face treaba destul de bine dar nu prea mai tine bateria. Asta si camera care s-a spart ma deranjeaza ca altfel nu as avea motiv sa-l schimb. Am vazut ca Huaweiurile sunt la putere in ultima vreme laughing

| gelu1970 a răspuns:

Pe la 1800 gasești One Plus 6.
Potent, fluid, caracteristici excelente.
Camera foto e ok. In comparații reale a câștigat in fața unui s9plus și a unui iphone x
La prețul acesta e telefonul cel mai recomandat.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Sa sti, culmea, ca si eu ci=hiar inainte de telefonul pe care il am acum (Xiaomi Redmi 4X) am avut tot un P8 Lite si la fel, n-am avut probleme.Doar ca l-am vandut ca sa-l iau pe cel de acum. happy

Apropo nu stiu de unde ai inteles tu ca Huawei-urile sunt la putere(poate prin Romania, ca asa-s romanii mai necunoscatori si umbla doar dupa brand...pacat),dar in afara s-au cam facut de rahat, cel putin cu seria Honor din ce am inteles, PT CAAAAA au luat hotararea sa ia permisiunea utilizatorilor sa deblocheze bootloader-ul....si asta culmea cand aveau contract cu XDA Developer big grinDD
In fine, sugestia mea, in 2018 decat sa-ti iei Huawei mai bine iti iei Xiaomi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă încă nu ți îl l-ai luat, i-ați Mi9t e bomba, baterie 4000, snapdragon 730, camera iesede sub ecran.