Poti sa schimbi si tu daca ai ceva indeminare.In RO nu sunt magazine Apple? La unele magazine Apple au si service, iti dau si garantie.
Gasesti baterie si pe ebay, originala, la Apple te poti uita sa vezi ce pret au, dar e cu tot cu manopera, ei nu vind piese.
Cit dureaza? Nu dureaza mult, depinde cit de ocupati is cei care se ocupa cu asa ceva, cei care se ocupa cu asa ceva stiu si eu 30 min, poate o ora max.
Bateria se poate schimba la orice service de telefoane, pot sa aiba chiar ei baterii, de regula au, dar nu originale, doar service-ul autorizat Apple au piese originale.
Asa ca baga si tu o cautare acolo la tine, pe google, scrii ceva de genul " service autorizat Apple " vezi pe unde sunt sau daca sunt.
Altii nu au baterii originale, pentru ca nu au de unde le lua.Pe ebay is unia care vind, dar tot de astia autorizati, banui ca au de lucru f mult mai fac si ei un ban din vinzare.
Ai grija frate mare de tot ca poate să-ți schimbe piesele din el sa ști și o sa fie păcat de el ai mare grija te rog eu frate sa nu-ți înlocuiască piesele originale și sa ți-l schimbe du-te la cineva care cunoști de încredre Adevărata frate și spune-i la om uite am și eu problema asta la telefon cât ma costa și pe mine sa schimba bateria la 13 pro max și se uita la nivelul de baterie car îl ai în prezent bine înțeles și acolo stabiliți frate prețul ști ca și el depune munca omul frate acolo și o să-ți ia ceva
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: