anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT: Am un LG l7 si am o problema la el desi il am de o saptamana: cand sun pe cineva pur si simplu se inchide ecranul dar pot vorbi pana aici nu e nimic deosebit (ma gandeam ca e ceva de la economisire energie) problema e ca atunci cand vreau sa inchid apelul nu se mai deschide ecranul apas pe butonul de sus care il deschide/inchide pe butoanele touch pe unicul buton clasic care il are dar degeaba asa ca sunt obligata sa scot bateria si ma enerveaza acest lucru. Dau funda vreau sa stiu de ce face asa si cum sa opresc acest lucru

3 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Chestia cu "se inchide ecranul cind dau un apel" -- este normala si e specifica pentru toate telefoanele cu android si cu senzorul urechei. Ca sa se aprinda ecranul dupa ce vrai sa inchizi apelul, trebuie doar sa il indepartezi de la ureche, tinindul drept in fata ta.

| anonim_4396 explică (pentru 0x11111051):

O fi cu senzorul urechii dar pot sa-l tin si un minut in fata(nu la ureche) si degeaba daca inchide celalalt bine daca nu sau intra casuta sunt obligata sa scot bateria

| Transofit a răspuns:

Se închide ecranul pentru că are senzor ca atunci când îl ții la ureche sa nu atinga urechea vreo opțiune sau chiar să închidă apelul.