| marandella a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma telefonul meu s-a descarcat si nu se aprinde il pun la incarcat si 0 nu se aprinde deloc ce sa fac? s-a mai intimplat asa ceva la cineva?

Răspuns Câştigător
| Nobodyimportant a răspuns:

Da, mie mi s-a mai intamplat. Lasa-l la incarcat cateva ore si apoi apasa in acelasi timp butonul de blocare cu butonul de minim de la volum. Tine-le apasat circa un minut. Sper sa te ajute.

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Lasă-l la încărcat timp de 2-3 ore, apoi, fără să-l scoţi de la încărcat, să încerci să-l deschizi!
Dacă se deschide, atunci e ok happy

Dacă NU se deschide, atunci poate fi defectă bateria sau încărcătorul ( în situaţia în care nu încarcă ) - în acest caz, poţi încerca să-l conectezi la Pc/laptop cu cablul de date USB şi să vezi dacă aşa se încarcă ( are nevoie de mai mult timp ).

Dacă tot nu se deschide, atunci poate fi o eroare de soft sad
În acest caz, poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" "din butoane" ( dacă există o metodă pentru modelul tău )!

Dacă NU ştii cum se face, atunci precizează EXACT ce model de telefon ai şi apoi vedem ce & cum...

Toate cele bune.

| maria999 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat si l-am lasat la incarcat pana doua zi si apoi se incarcase complet nu-l mai deschide si lasa-l asa la incarcat.