Iti spun eu cauza problemei pe care si eu am intalnit-o pe un Note 3. Cablul USB care facea contact imperfect cu mufa telefonului in asa fel incat telefonul credea ca este pus intr-un "docking station" iar sunetul din difuzor disparea, aparea notificarea de care amintesti si tu iar comenzile pe ecran o luau razna.
Curata mufa USB a telefonului sau schimba cablul de incarcare iar problema ta o sa dispara.
Nu este vorba despre niciun virus.
Mi-a placut partea cu 0. 000001 secunde.
Nu ar trebui sa fie un virus, posibil telefonul tau s-a defectat. Sau sistemul de operare face figuri.
De partea cu duck nu am auzit niciodata. Da-i un restart la setarile din fabrica Sigur o sa isi revina.
In rest este ok, si mie imi facea ciudat uneori, imi iesea din diferite aplicatii doar daca suflam spre telefon si parca se misca singur. Dar acestea sunt erori de la Android. Totul este bine ^_^
Vaaai hai sa ridicam in slavi telefonul ca inca mai e bun...
Chiar daca el e kaput
Erori, se mai intampla, pot fi de la n motive, incepand de la bug-uri in aplicatie sau in sistemul de operare. Se mai intampla.
Actualizeaza aplicatiile, actualizeaza sistemul de operare, nu ar trebui sa fie o problema daca nu se repeta.
A si...am incercat sa si inchid internetul/mobile data si sa-l dau pe mod avion, dar nimic.