| NicVal74 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati intr-o problema, as dori sa achizitionez un telefon sa aiba camere foarte bune cu AI, sa aiba locasul pentru SIM-uri format din 3 locuri pentru. SIM 1, SIM 2 si card memorie separat nu vreau sa fie HIbride locasurile, intr-un buget de 2000 Lei! Va multumesc frumos.

13 răspunsuri:
| debarasator63 a răspuns:

Huawei P20 lite, e undeva in jur de 1500-1700 lei.

| NicVal74 explică (pentru debarasator63):

Se vede ca nu ai citit intrebarea! ce am cerut? numai pretl sau si ceva in legatura cu sertarasul?

| ziftode a răspuns (pentru debarasator63):

Https://www.gsmarena.com/huawei_p20_lite-9098.php
"Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)"
omul vrea doua sloturi de SIMM, PLUS slot de card

eu sincer nu am auzit niciodata de asa ceva

insa exista "workaround" daca te intereseaza, cum ar fi:
husa cu card de memorie/stick
stick super miniaturizat care are si functie de charger (nu trebuie sa scoti stick-ul ca sa incarci telefonul, iti trebuie un cablu special care se ataseaza la respectivul stick
ambele solutii constau de fapt in a nu avea un stick normal infipt permanent si care s-ar putea rupe, ci o chestie care practic e ca si cum ar face parte din corpul telefonului

| debarasator63 a răspuns (pentru NicVal74):

Da tu te-ai uitat pe specificatiile telefonului? Slot card: microSD, pana la 256GB...

| debarasator63 a răspuns (pentru ziftode):

Exact.

| ziftode a răspuns (pentru debarasator63):

Man, tu chiar nu citesti, ti-am scris si eu, el vrea in acelasi timp
doua SIMM-uri SI UN CARD

| Bosinceanu_Raul_1982 a răspuns:

Nu stiu telefoane foarte scumpe, dar telefonul meu (Samsung Galaxy J6+) are tot ce ceri tu, are chestia aia cu dual sim.

| ziftode a răspuns (pentru Bosinceanu_Raul_1982):

Confirm
https://www.samsung.com/in/smartphones/galaxy-j6-j610/SM-J610FZBGINS/
SIM Slot Type
SIM 1 + SIM 2 + MicroSD

| iAMVi a răspuns (pentru ziftode):

Omu a zis că vrea un telefon mai de doamne ajută. J6 nu este în niciun caz ăla.

| NicVal74 explică (pentru iAMVi):

Cu tot respectul aveti dreptate J6 nu e prea ok! dar intr-adevar eu acum a6 plus si are 2 simuri si card, dar voiam un telefon mai performant!

| NicVal74 explică (pentru Bosinceanu_Raul_1982):

Da dar e cam slabut, asa eu acum am a6 plus, dar voiam un telefon mai bunicel! cu camere ai