In general memoria are un numar limitat de 'rescrieri" treaba e ca e destul de inalt, probabil ar trebui sa-l resetezi de cateva zeci de mii de ori sau mai mult
După un calcul, se pare ca mi.am resetat telefonul de 384 de ori.
"Samsung galaxy a5 2016 si il resetez de cateva ori pe saptamana"
și tot de atâtea ori iți recreezi conturi și parole și bla-bla-bla?
Da..nu ma doare mana sa pun niste email-uri si parole.
Vezi ce zice cel de mai sus că zice bine (numărul de rescreieri e cu mulți de zero, in orice caz)
deci intrebi "Ce pot face?" ca să ce, că nu e clar
Pot apărea erori de la prea multe rescrieri, dar în cazuri rare. Cum cazul tău e un caz rar de utilizare, te potrivești.
În orice caz, oricare ar fi scopul tău, nu resetarea e răspunsul. Asta denotă doar că nu știi să folosești instrumente mai potrivite pentru scopul tău.
Dar ce să zic. Succes!
Ce poti face? Sa intelegi ca in general obsesiile sunt nesanatoase si sa o lasi mai moale cu resetatul telefonului. Zi-mi ca si Windows-ul il reinstalezi de mai multe ori pe saptamana si te trimit direct la psihiatru...
Nu...doar telefoanele le resetez.e foarte ciudat
Pare o buclă de bootare. Poate că trebuie să-ți blipești smartphone-ul folosind un Samsung Odin (https://odindownload.com/root-android). De asemenea, dacă doriți să vă rootați Android-ul, puteți instala EX Kernel Manager manager (Play Store) pentru a îmbunătăți performanța dispozitivului și durata de viață a bateriei în viitor.