Daca are bateria pe 0 nu ar trebui sa arate cateva minute. daca nu iti arata deloc nu stiu, incearca sa-l duci undeva la reparat poate doar o fi o alta problema de hardware si sa fie o coincidenta ca si-a facut efectul atunci si il salvezi dar nu-ti face sperante prea mari.
Cel mai probabil l-ai brickuit, asta se intampla cand da eroare la root..adica nu mai ai ce sa faci cu el, il folosesti pe post de caramida daca este intr-adevar brick.Dar poate doar ai ramas fara baterie si ai noroc, incearca sa-l ti la incarcat
Multumesc, deci vesti proaste, asta am facut acum, e pus la incarcat, dar mai incarca? ca nu arata nimic, nu misca nimic?
Corect, direct la meserias, , si s-a rezolvat, chiar brick uit se face, sant tutorial cu unbrick si cat de simplu...mersi de sfat, dar dejea s-a rezolvat problema.
Daca are bateria pe 0 nu ar trebui sa arate cateva minute. daca nu iti arata deloc nu stiu, incearca sa-l duci undeva la reparat poate doar o fi o alta problema de hardware si sa fie o coincidenta ca si-a facut efectul atunci si il salvezi dar nu-ti face sperante prea mari.